Birgitte Reinseth (til venstre) fratræder med udgangen af oktober måned som apoteker på Hillerød Krone Apotek. Ny apoteker bliver Heidi Eirheim (til højre). Foto: Martin Warming

Birgitte Reinseth (til venstre) fratræder med udgangen af oktober måned som apoteker på Hillerød Krone Apotek. Ny apoteker bliver Heidi Eirheim (til højre). Foto: Martin Warming

Vagtskifte på apoteket: Farvel til Birgitte og goddag til Heidi

Apoteker Birgitte Reinseth takker af efter 20 år og overlader roret til Heidi Eirheim

erhverv Apoteker Birgitte Reinseth fratræder med udgangen af oktober måned, som apoteker på Hillerød Krone Apotek i Helsingørsgade.

Birgitte Reinseth har opbygget og drevet Hillerød Krone Apotek, siden det slog dørene op i april 1999.

Hillerød Krone Apotek består af hovedapoteket i Helsingørsgade 10 og derudover af Ullerød Apotek, der ligger ved Ullerød SuperBrugs og Apoteksudsalget i Meny i Hillerød øst.

Der bliver Heidi Eirheim, der tager over efter Birgitte Reinseth. Hun har modtaget bevilling fra Lægemiddelstyrelsen til at drive apoteket videre og overtager apoteket fra den 1. november.

"Jeg er uddannet farmaceut fra Danmarks Farmaceutiske Universitet fra 2003. Jeg har været ansat på Søborg og Buddinge Apotek i 13 år, før jeg i 2016 ønskede at udforske den offentlige sektor og blev afdelingsleder for Medicinservice og de klinisk farmaceutiske ydelser, på apoteksenheden på Nordsjællands hospital. Det har givet mig med en indsigt i sygehusverdenen, den private apoteksverdenen og i sektorovergange," fortæller Heidi Eirheim.

"Birgitte har altid lagt stor vægt på at drive apoteket med service og faglighed som nøgleord. Det er mit ønske at fortsætte dette, og jeg glæder mig derfor til sammen med personalet til at levere en god service til byens borgere og apotekets samarbejdspartnere. Det er en særlig stor fornøjelse, at det netop er Hillerød Krone Apotek, at jeg har fået bevilling til, da jeg selv bor i byen, og apoteket derfor er mit lokale apotek," tilføjer hun.

Birgitte Reinseth skal blandt andet bruge sin nye tilværelse som pensionist på slægtsforskning, og så har hun også en drøm om at lære arabisk.

"Men allerførst vil jeg tage et fjumreår. Det har jeg aldrig prøvet før," fortæller hun.

I anledning af apotekerskiftet afholdes der en reception torsdag den 31. oktober mellem klokken 14 og 17 på Hillerød Krone Apotek på Helsingørsgade 10, hvor der bydes på lidt godt til gangen, og der vil selvfølgelig også være mulighed for at sige farvel til Birgitte og goddag til Heidi.

Publiceret 15 October 2019 14:00