Jørn Blom Hansen er efter 4,5 år som salgs- & udlejningschef i Home Erhverv Nordsjælland trådt ind som partner i kæden. Pressefoto

Jørn Blom Hansen er efter 4,5 år som salgs- & udlejningschef i Home Erhverv Nordsjælland trådt ind som partner i kæden. Pressefoto

Jørn Blom Hansen indtrådt som partner

Jørn Blom Hansen er ny Partner i home Erhverv Nordsjælland

Jørn Blom Hansen, som man også kender fra hans involvering i Nordsjælland Håndbold, hvor han er sportschef og medlem af bestyrelsen, er efter fire et halvt år som salgs- & udlejningschef i Home Erhverv Nordsjælland trådt ind som partner i kæden.

”Jeg er selvfølgelig både stolt og glad over at blive tilbudt en rolle som partner i home Erhvervscenter i Hillerød. Som partner føler jeg, at jeg får en endnu bedre mulighed for at bidrage til Home Erhvervs udvikling i Nordsjælland og ikke mindst Hillerød, og jeg glæder mig til samarbejdet med mine kolleger i kæden," udtaler Jørn Blom Hansen i en pressemeddelelse.

Jørn Blom Hansen er født og opvokset Hillerød, hvor han også bor sammen med sin kone Lone, og han har haft sin gang i og omkring Nordsjælland hele sit liv.

Før han kom til home Erhverv, har han bl.a. arbejdet som salgschef i Place2live Hillerød, været erhvervskundechef i Danske Bank og arbejdet som erhvervscenterdirektør i Real Kredit Danmark.

Publiceret 14 October 2019 14:00