Sådan kommer det nye domicil til at se ud. Illustration

Sådan kommer det nye domicil til at se ud. Illustration

Lokalt it-firma bygger nyt domicil

Softwarevirksomheden D4 har taget første spadestik til nyt domicil på Askvang

D4, der er en lokal softwarevirksomhed, tog i august det første spadestik til et helt nyt domicil på Askvang i Hillerød.

D4 har i mange år holdt til på Høgevej, men nu udvider virksomheden altså med et domicil på Askvang, hvor der bliver opført en ny bygning på mere end 1.000 kvadratmeter i to plan med plads til 76 medarbejdere.

Bygningen bliver ikke en klassisk industribygning, men en bygning hvor facaden bliver af træ for at understøtte bæredygtigheden. Endvidere skabes der harmoni med naturen, som omgrænser det nye domicil, fortæller D4 i en pressemeddelelse.

"Hos D4 har vi en ambition om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner inde for digitale vidensdeling- og ledelsessystemer, og vi bygger et nyt domicil for, at vi kan udvide og vækste – så vi endnu bedre kan servicere kunderne," siger CEO Niels-Richard Christensen.

D4 har taget første spadestik til et nyt domicil på Askvang. På billedet er det Niels-Richard Christensen, der er CEO i D4 (til venstre), og Morten Rønn Rasmussen, der er udviklingsdirektør. Pressefoto

D4 har taget første spadestik til et nyt domicil på Askvang. På billedet er det Niels-Richard Christensen, der er CEO i D4 (til venstre), og Morten Rønn Rasmussen, der er udviklingsdirektør. Pressefoto

Bliver i Hillerød

Der er mange IT-virksomheder, som vælger at bosætte sig i københavnsområdet, men D4 har valgt at blive i Hillerød og støtte op om det lokale erhvervsliv.

”Vi har bevidst valgt at blive i Hillerød, både for vores medarbejdes skyld, men også for at være en godt alternativ til fremtidige nye medarbejdere, som ikke ønsker at pendle ind til København,” fortæller Niels-Richard Christensen

Byggeriet forventes at stå færdigt i august 2020.

mw

Publiceret 10 October 2019 16:30

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr