Kvinden blev fundet dræbt i sin lelighed på Møllebakken tirsdag morgen i sidste uge. Foto: Martin Warming

Kvinden blev fundet dræbt i sin lelighed på Møllebakken tirsdag morgen i sidste uge. Foto: Martin Warming

Politiet er fuldstændig tavs i drabssag fra Hillerød

Af
Martin Warming

Politiet holder kortene meget tæt til kroppen i sagen om den 63-årige kvinde, der blev fundet dræbt i sin lejlighed på Møllebakken tirsdag morgen i sidste uge.

Den mand, som politiet mistænker for at stå bag drabet, flygtede efterfølgende til Tyskland, hvor han blev pågrebet af det tyske politi torsdag eftermiddag.

I mellemtiden var manden blev varetægtsfængslet in absentia - altså uden selv at være til stede - ved et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Her valgte dommeren af varetægtsfængsle manden i fire uger.

Men Nordsjællands Politi ønskede onsdag formiddag ikke at sige noget om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen - eller om han er blevet udleveret til Danmark af det tyske politi.

Når man bliver fremstillet in absentia, skal man dog stilles for en dommer igen, når man enten er blevet rask nok til det eller er blevet pågrebet. Og det har manden endnu ikke været, så meget tyder altså på, at han ikke er blevet udleveret til dansk politi.

Dræbt med knivstik

Den 63-årige kvinde blev fundet dræbt i sin lejlighed tirsdag morgen kort efter klokken 8. Ifølge politiets sigtelse blev hun dræbt med stump vold og knivstik.

Politiet formoder, at drabet er blevet begået på et tidspunkt mellem søndag aften klokken 23 og tirsdag morgen.

Dommeren valgte at lukke dørene til sidste uges grundlovsforhør og nedlægge navneforbud, hvilket betyder, at vi ikke er i stand til at komme med flere oplysninger om sagen - ligesom vi heller ikke må skrive, hvor gammel den formodede drabsmand er, og hvor han kommer fra.

Publiceret 09 October 2019 09:30

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr