Jan Gintberg kommer en tur til Hillerød den 28. maj næste år. Foto: Sophie Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

Jan Gintberg kommer en tur til Hillerød den 28. maj næste år. Foto: Sophie Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Gintberg kommer til Hillerød

Jan Gintberg optræder i Støberihallen i 2020

Stand-up-komikeren Jan Gintberg kommer til Hillerød næste år.

Det er det lokale bookingbureau Black Star Booking, der har lavet en aftale med Jan Gitberg om et show i Støberihallen den 28. maj til næste år.

"Vi har længe ventet at kunne præsentere Gintberg i Hillerød igen - og det er med største glæde vi nu kan afsløre at vi er kommet med på en eksklusiv tour i 2020. Det prominente show bliver en intim aften på en mindre tour med forholdsvis få shows i hele landet," skriver Black Star Booking på sin Facebook-side.

Billetterne er allerede sat til salg, og du kan læse mere på blackstarbooking.dk.

mw

Publiceret 08 October 2019 16:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr