Maria Højer Nannberg blev enstemmigt blev valgt som ny formand for Hillerød Håndboldklub på generalforsamlingen den 27. september. Arkivfoto

Maria Højer Nannberg blev enstemmigt blev valgt som ny formand for Hillerød Håndboldklub på generalforsamlingen den 27. september. Arkivfoto

Hillerød Håndbold har valgt ny bestyrelse

Den lokale håndboldklub har valgt ny bestyrelse og fået ny formand

Hillerød Håndboldklub har den 27. september afholdt ordinær generalforsamling.

I henhold til dagsorden skulle der, udover valg til bestyrelse, også vælges ny formand, da den afgående Formand Kenneth Nielsen ikke ønskede genvalg.

Bestyrelsen havde indstillet Maria Højer Nannberg, som enstemmigt blev valgt som ny formand for Hillerød Håndboldklub.

Ligeledes blev to erfarne hillerøddrenge Jan 'Jon' Johansen og Bo Taylor valgt ind i bestyrelsen.

Afgående bestyrelsesmedlemmer var i øvrigt Dorte Bloch, Michael Wermuth og Morten Rasmusson.

"En stor tak for de mange års kæmpe indsats til de afgåede bestyrelsesmedlemmer," skriver klubben i en pressemeddelelse til Hillerød Posten.

Den nye bestyrelsen består af følgende: Maria Højer Nannberg (formand), Janne Theilgaard (kasserer), Kevin Nielsen, Gitte Jensen, Bo Taylor, Jon Johansen og Karin Bjørnbak.

mw

Publiceret 04 October 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr