Både TDC og Fibia lægger nu fibernet i Gadevang og Tulstrup. Pressefoto

Både TDC og Fibia lægger nu fibernet i Gadevang og Tulstrup. Pressefoto

Endnu en udbyder af fibernet i Tulstrup og Gadevang

TDC er nu helt klar med deres fibernetprojekt, som de varslede for to uger siden

Både Fibia og TDC graver nu fibernet i Tulstrup og Gadevang.

Fibia, som er NRGis og SEAS-NVEs fælles fibernetselskab, meldte i september ud, at de begyndte deres gravearbejde for at rulle fibernet ud i Gadevang og Tulstrup - og blot 10 dage efter kom TDC på banen med en melding om, at de udvider deres fibernetprojekter i Hillerød Kommune med både Tulstrup, Gadevang og Nødebo.

Nu er TDC så klar til udrulle fibernettet i både Tulstrup og Gadevang, oplyser firmaet i en pressemeddelelse, så de i alt 900 husstande og virksomheder i begge byer kan altså vælge mellem to forskellige leverandører.

"Det går godt med tilslutningen til vores fiberprojekter i Hillerød Kommune, og jeg er glad for, at vi nu også kan begynde udrulningen i Tulstrup og Gadevang. Vi har gennem længere tid været i dialog med lokale ildsjæle, som har indsamlet tilkendegivelser og fremvist en stor interesse for fiber. Og vi er glade for at kunne kvittere for den store indsats med et konkret fiberprojekt," udtaler Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, i en pressemeddelelse.

3.000 adresser

TDC’s fiberudrulning i Hillerød Kommune omfatter nu samlet set omkring 3.000 adresser. Det er gratis at tilslutte sig TDC's fibernet, men man skal købe et tv- eller bredbåndsabonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere, oplyser TDC.

Læs mere på www.tdcfiber.dk, hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Mdt

Publiceret 03 October 2019 16:00