Arkivfoto: Mdt

Arkivfoto: Mdt

Byrådet mødes til budgetforhandlinger i weekenden

Politikerne forventer at indgå et forlig om årets budget i den kommende weekend

I aften, onsdag 2. oktober, finder Hillerød Byråds førstebehandling af budget 2020-2023 sted på rådhuset fra klokken 18.30 - og derefter, i den kommende weekend, skal politikerne forhandle et budgetforlig på plads.

De forventer at kunne præsentere forliget for pressen - og dermed offentligheden - på mandag 7. oktober.

Andenbehandlingen af budgettet - og altså den endelige vedtagelse af det - finder sted onsdag 30. oktober kl. 18.30 til et åbent byrådsmøde i byrådsalen på rådhuset.

Borgmester Kirsten Jensen (S) fortalte i en artikel i Hillerød Posten i august, at kommunen står til at skulle spare penge i det kommende budget. Forvaltningen har udarbejdet en række budgetdokumenter med forslag til besparelser og udvidelser. Her er der spareforslag for 1,5 procent af hvert områdes økonomi. Spareforslagene var i høring frem til 19. august, og både forslag og høringssvar kan findes på www.hillerod.dk - under dagsordenen for byrådsmødet 2. oktober.

Mdt

Publiceret 02 October 2019 11:06

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr