Der var rejsegilde på den nye ejendom 'Carlsbakken', der er ved at skyde op på Carlsbergvej, forleden. Foto: Martin Warming

Der var rejsegilde på den nye ejendom 'Carlsbakken', der er ved at skyde op på Carlsbergvej, forleden. Foto: Martin Warming

Rejsegilde på 127 nye lejeboliger ved stationen

Udlejningen af 127 nye lejeligheder på Carlsbergvej begynder i november

byggeri En ny ejendom, Carlsbakken,. er ved at skyde op på Carlsbergvej.

Og håndværkerne er nu så langt i byggeprocessen, at der forleden blev afholdt rejsegilde.

Det er den prisvindende arkitekt- og byplanlægningstegnestue Holscher Nordberg, der har lavet tegningerne til den nye ejendom.

Byggeriet består af 127 lejeboliger, og der er både åbenplans lejligheder og de mere klassiske lejligheder med 2-5 værelser.

Carlsbakken er opført af boligudviklingsselskabet Balder i et samarbejde med Sjælsø Management, Raundahl & Moesby, MOE samt Holscher Nordberg.

Der bliver plads til 127 familier, par og singler i den nye ejendom. Pressefoto

Der bliver plads til 127 familier, par og singler i den nye ejendom. Pressefoto

Tryg base

Lasse Aagaard-Møller, der er projektleder for Balder, er taknemmelig for samarbejdet mellem mellem partnerne og har store forhåbninger til Carlsbakken.

”Ejendommen gør, at 127 familier, par og singler vil få en tryg base midt i byen, midt i naturen, midt i Hillerød,” fortæller han til rejsegildet.

Den trygge base lagde Rasmus Polino Henk, arkitekt hos Holscher Nordberg, også vægt på i sin tale ved rejsegildet forleden

”Vores ønske er at skabe et fantastisk, venligt og humant sted. Et sted, hvor beboerne har rig mulighed for at komme hinanden ved”.

Udtrykket ”at komme hinanden ved” ses i flere af byggeriets elementer. For eksempel får beboerne adgang til en fælles tagterrasse, og der opføres også et fælles gårdrum, hvor børnene kan lege, og de voksne kan slappe af.

Carlsbakken ligger i det gamle stationsområde, hvor en ny bydel vokser frem.

Boligerne udlejes gennem LokalBolig Hillerød, og udlejningen begynder i november 2019.

mw

Publiceret 30 September 2019 15:00