Nicklas Bendtner er med i startopstillingen mod Hillerød onsdag eftermiddag. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

Nicklas Bendtner er med i startopstillingen mod Hillerød onsdag eftermiddag. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix Danmark

Alt udsolgt til dagens pokalbrag mod FCK

Af
Martin Warming

Der er ikke én eneste billet at få til dagens pokalkamp mellem Hillerød Fodbold og FC København.

Det skriver Hillerød Fodbold på sin Facebook-side tirsdag aften.

"Vi har totalt udsolgt, hvilket betyder at der IKKE sælges billetter i indgangen. Og man kan IKKE komme ind på sit årskort!," understreger Hillerød Fodbold i Facebook-opslaget.

Der kommer over 3.000 mennesker på stadion, så Hillerød Fodbold opfordrer alle, der har mulighed for det, til at gå eller cykle til stadion.

"Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der er sikkerhedskontrol ved indgangen, som kan tage tid. Derfor håber vi på tålmodighed fra jer, så alle får en god oplevelse," lyder det fra Hillerød Fodbold.

Kampen mellem Hillerød Fodbold, der til daglig spiller i 2. division, og Superligaklubben FC København fløjtes i gang klokken 16.30. Hvis du er en af dem, der ikke har har fået en billet til kampen, kan du til gengæld se den på TV3+, der sender den live.

Praktiske oplysninger om kampen:

P-pladsen på den gamle grusbane på Selskovvej har begrænset pladser. Alternativ parkering er på græsarealet ved Skovhegnet eller på Hillerødholmsskolens p-plads

Indgangen på Selskovvej 76, altså hjemmebaneindgangen, sker via den gamle hovedindgang og åbner klokken 15

Alle tribunepladser på stadion er ståpladser

Når kampen er færdig, forlader alle stadion ad samme indgang, som de er kommet ind ad

Kilde: Hillerød Fodbold

Publiceret 25 September 2019 07:49