Anna Bogdanova og Louise Berner giver tips til sundhed på Cafe København. Pressefoto

Anna Bogdanova og Louise Berner giver tips til sundhed på Cafe København. Pressefoto

Trænings- og sundhedstips på Cafe København

De Uimodståelige gæster Café København

motion Anna Bogdanova og Louise Berner fra firmaet De Uimodståelige holder foredrag onsdag 2. oktober kl. 19-21 på København Café og Bistro på Torvet i Hillerød.

Her vil de dele deres viden om træning, kost og sundhed - og give de fremmødte input til, hvordan de selv kan knække koden. De to gør op med alle dogmatiske regler for, hvad man skal og bør gøre.

Anna Bogdanova forlod for otte år siden et eksklusivt træningscenter for at forfølge en drøm om at blive personlig træner. Hun er forfatter til de tre bøger 'Smertefri. Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen', 'Skyhøj Forbrænding' og 'Veldrejet'. Hendes forretningspartner Louise Berner hjælper kvinderne til at komme ud af starthullerne og overvinde de mentale barrierer.

Anna Bogdanova er uddannet i smerteteori, fysiologi og forandringsprocesser. Louise Berner er uddannet i økonomi, personlig udvikling og spiritualitet. De Uimodståelige består af et team af 25 fagfolk, der underviser kvinder og mænd online og på 1:1 basis i Lyngby.

Billetter kan købes i Helsam på Slotsgade 4 eller på www.helsam.dk.

Publiceret 22 September 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr