Christian Winberg, 27 år, er ny i Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Hillerød. Pressefoto

Christian Winberg, 27 år, er ny i Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Hillerød. Pressefoto

Ny kunderådgiver i sparekasse

Christian Winberg, 27 år, er startet som kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Hillerød. Christian Winberg kommer fra en tilsvarende stilling i et andet pengeinstitut.

Privat er Christian bosat i det vestlige Hillerød, hvor han bor sammen med sin kæreste og deres børn. I fritiden står den på samvær med familien og løbeture.

Om sin nye stilling udtaler Christian:

"Jeg glæder mig over at være en del af en bank, som vil det lokale og det lokalområde, jeg selv bor i. Og så ser jeg frem til at bidrage med gode kundeoplevelser til sparekassens kunder," udtaler Christian Winberg i en pressemeddelelse fra sparekassen.

jesl

Publiceret 21 September 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr