Spillerne på Hillerød Fodbolds 2. divisionshold synger selv med på den nye fodboldsang. Foto: Lasse Nikolajsen/www.lassenikolajsen.dk.

Spillerne på Hillerød Fodbolds 2. divisionshold synger selv med på den nye fodboldsang. Foto: Lasse Nikolajsen/www.lassenikolajsen.dk.

Lokale fodboldspillere klar med slagsang - hør den her

Spillerne på Hillerød Fodbolds 2. divisions hold og de trofaste tilskuere på Hillerød Stadion får nu en ny sang, de kan synge med på

Ethvert fodboldhold med respekt for sig selv har sin helt egen fodboldsang.

Så det har Hillerød Fodbolds 2. divisionshold selvfølgelig også fået.

Sangen, der har fået titlen 'Hillerød har scoret', bliver lanceret i forbindelse med hjemmekampen i dag lørdag den 21.september mod HIK.

Hør sangen nederst i artiklen...

”Vi er stolte over, at vi nu også har fået dette element koblet på Hillerød Fodbolds udvikling mod toppen af dansk fodbold," siger John Franzen, der er formand for Hillerød Fodbold.

Fodboldsangen, hvor spillerne i omkvædet synger ”Hey der! Hillerød har scoret", er blevet skabt hen over de seneste måneder. Bjarne Druedal, der er lærer på Hillerødsholmsskolen og derfra kender mange af spillerne, har skrevet tekst og musik til sangen.

Musikken er leveret af et hold professionelle musikere, der består af Martin Rimi på trommer, Jon Brueland på bas, Thomas Walburn på keyboard, Bjarne Druedal på sang og Poul Halberg på guitar.

Poul Halberg er af mange kendt som guitaristen på VM-sangen 'Re-sepp-ten' fra 1986.

Sangen er produceret af Mikkel Nymand, Lars Wallin har lavet videooptagelser (videoen er ikke klar endnu, red.) og det hele er finansieret af det lokale elektrikerfirma Selskov Elektric.

Hillerød Fodbold møder i øvrigt FC København i 3. runde af Sydbank Pokalen på hjemmebane på onsdag klokken 16.30. Men allerede i eftermiddag klokken 14.30 går det løs mod HIK på hjemmebane på Hillerød Stadion.

Publiceret 21 September 2019 08:16