Blandt andre tandemklubben har modtaget støtte sidste år. Arkivfoto: Privat

Blandt andre tandemklubben har modtaget støtte sidste år. Arkivfoto: Privat

Hillerød kommune støtter frivilligt socialt arbejde

Nu kan der søges om støtte til frivilligt socialt arbejde i 2020

Hillerød Kommune uddeler hvert år midler til frivilligt socialt arbejde (§ 18 midler) og midler til frivillige, sociale tilbud med et aktiverende eller forebyggende sigte til voksne over 60 år (§ 79).

"Hvis din forening, organisation eller gruppe har indsatser eller planlægger aktiviteter, der lever op til tildelingskriterierne for en af de to puljer, kan der søges om økonomisk tilskud for 2020 ved at udfylde et ansøgningsskema og sende til kommunen senest 29. oktober," oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Sidste år blev der blandt andet givet støtte til TUBA, Angstforeningen, SAND, Tandemklubben Nordsjælland, Ventilen, Skævinge Seniorer, Styrk din krop og Kulsvierklubben.

Ansøgningsperioden er 23. september til 29. oktober. Ansøgningskriterier og ansøgningsskemaer findes på kommunens hjemmeside.

gs

Publiceret 21 September 2019 19:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr