Prisen blev blandt andet modtaget af advokat og partner David Slatcher fra WTC advokaterne (nummer to fra venstre). Pressefoto

Prisen blev blandt andet modtaget af advokat og partner David Slatcher fra WTC advokaterne (nummer to fra venstre). Pressefoto

Hillerød-advokater fik pris for finansiel succes

WTC-advokaterne modtog prisen 'Succesvirksomhed 2019'

Spar Nord og BDO har fundet de 200 virksomheder i Region Hovedstaden, som over en fem-årig periode har haft størst succes målt på en række finansielle nøgletal.

De 200 virksomheder har nu modtaget den nystiftede erhvervspris Succesvirksomhed 2019, og en af de nykårede vindere er WTC-advokaterne A/S med afdelinger i Hillerød og Helsingør.

Fokus på specialisering

WTC-advokaterne beskæftiger i dag cirka 40 medarbejdere fordelt på virksomhedens to afdelinger henholdsvis på Slotsgade 36B i Hillerød og Stengade 37 i Helsingør.

"Vi har i mange år sat mål og delmål for WTC-advokaterne, og vi er meget bevidste om ledelsesmæssigt at drive vores virksomhed i en bestemt retning. Derfor har vi over de seneste år blandt andet haft stort fokus på at specialisere os," udtaler advokat og partner David Slatcher i en pressemeddelelse.

"Det har givet vores medarbejdere en stor faglig indsigt i det område, de hver især sidder med, og vi er således overbeviste om, at det fokus har gjort, at vi driver en succesfuld virksomhed. Så at vi nu får en pris af Spar Nord og BDO, er et skulderklap og en anerkendelse af det arbejde, vi hver dag lægger i virksomheden," fortsætter David Slatcher i pressemeddelelsen.

Det lange seje træk

Formålet med prisen er at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne, og som mestrer det lange seje træk, skriver Spar Nord i pressemeddelelsen.

Det er typisk virksomheder, som ikke nødvendigvis får opmærksomhed med innovative produkter, storstilede eksporteventyr eller kortvarige og lodrette vækstrater, men som er hverdagens helte.

Senere på efteråret holder Spar Nord og BDO en finale, hvor den absolut største succeshistorie i Region Hovedstaden udpeges og fejres.

Derudover uddeles tre særpriser til virksomheder, der har udmærket sig inden for bæredygtighed, jobskabelse og digital omstilling.

Man kan læse mere på www.succesvirksomhed.dk.

jesl

Publiceret 20 September 2019 11:30

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr