Den årlige, nationale dag, Frivillig Fredag, hvor man fejrer frivilligheden og fællesskaberne, har i år i Hillerød fokus på værtskab. Pressefoto

Den årlige, nationale dag, Frivillig Fredag, hvor man fejrer frivilligheden og fællesskaberne, har i år i Hillerød fokus på værtskab. Pressefoto

Frivillig Fredag: Se hvem der får FrivilligSocialprisen

Frivilligcenter Hillerød holder workshop 27. september i Støberihallen, hvor også FrivilligSocialprisen uddeles

På Frivillig Fredag 27. september kl. 15-18.30 inviterer Frivilligcenter Hillerød alle, der er engageret i eller støtter op om Hillerøds foreninger og fællesskaber til en inspirerende eftermiddag med temaet 'Det gode værtskab' i Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød.

"Værtskab betyder kort 'kunsten at få mennesker til at føle sig velkomne'. Som forening, gruppe og fællesskab er det en af vores fornemmeste opgaver, når vi vil have såvel nye som flere forskellige mennesker med i vores fællesskaber og aktiviteter. For de, der står udenfor, kan et solidt og hyggeligt fællesskab – mod alle intentioner – til tider opleves som lukket. Men faktum er, at vi alle er interesserede i at få flere med i vores foreninger," skriver Frivilligcenter Hillerød i en pressemeddelelse.

Derfor har frivilligcentret i samarbejde med organisationen Værtskabet, der arbejder for et velkommende og mere medmenneskeligt samfund, arrangeret en workshop om det gode værtskab, så man kan blive bedre til at give plads til, at flere får plads i fællesskaberne.

Borgmester uddeler pris

Programmet afsluttes med uddeling af Hillerød Kommunes Frivilligsocialpris til en person, forening eller gruppe, der har gjort en særlig indsats på det frivilligt sociale område.

Borgmester Kirsten Jensen overrækker prisen, der består af en gave og et kontant beløb.

Tilmelding skal ske til Frivilligcenter Hillerød på epost@frivilligcenter-hillerod.dk.

jesl

Publiceret 20 September 2019 11:30

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr