Først var blot 1.000 husstande omfattet af TDC's udrulning af fibernet i Hillerød, men nu kommer yderligere 1.000 husstande med. Pressefoto

Først var blot 1.000 husstande omfattet af TDC's udrulning af fibernet i Hillerød, men nu kommer yderligere 1.000 husstande med. Pressefoto

TDC udvider udrulningen af fibernet i Hillerød Kommune

Yderligere 1.000 husstande og virksomheder i Hillerød får tilbud om gratis tilslutning til fiber fra TDC. Fiberprojekter på vej i Tulstrup, Gadevang og Nødebo.

I første omgang gravede TDC, så 1.000 husstande i Hillerød kan få tilslutning til fibernet - men nu udvider TDC og graver fibernet til yderligere 1.000 husstande, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

"Vi har fået en overvældende modtagelse, efter vi annoncerede vores første fiberprojekt i Hillerød i juli. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide, så endnu flere borgere og virksomheder kan blive tilsluttet fibernettet. Det er helt tydeligt for os, at Hillerød har tørstet efter fremtidssikrede bredbåndsforbindelser, og med udvidelsen bidrager vi yderligere til byens digitale infrastruktur," udtaler Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, i pressemeddelelsen.

Planlægger mere

Sideløbende med udrulningen i Hillerød by planlægger TDC fiberudrulning til 1.800 adresser i Tulstrup, Gadevang og Nødebo. Der er ikke åbent for tilmeldinger til disse projekter endnu, men på www.tdcfiber.dk kan man melde sig interesseret, så bliver man kontaktet, når der er åbnet for bestillinger.

"Vi er glade for at kunne meddele borgere og virksomheder i Tulstrup, Gadevang og Nødebo, at vi kommer med fiber til deres byer. Og vi vil gerne opfordre alle, der kunne være interesserede i en fibertilslutning, til at skrive sig op," siger Henrik Leu Christiansen.

Gratis tilslutning

Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC’s fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning. For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Læs mere på www.tdcfiber.dk, hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Mdt

Publiceret 19 September 2019 11:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr