Så er arenaens nye navn afsløret

Arenaen på Milnersvej i Hillerød har fundet sin navnesponsor - og det nye navn bliver Royal Stage

Af
Mette Dolmer Thygesen

sponsorat Så har arenaen på Milnersvej fået sit nye navn: Royal Stage.

Navnet blev afsløret på et pressemøde onsdag, hvor Frederiksborgcentrets direktør Carsten Larsen præsenterede arenaens nye navnepartner Royal Unibrew.

"Vi er en kongeby, og Hillerød er opstået af kongerne, så kunne vi fået bedre navn end en royal scene? Jeg kunne ikke finde på et bedre navn, så det er helt fantastisk," sagde han, inden han skrev under på den nye aftale med Kasper Ryttersgaard Jacobsen, kommerciel direktør, og Per Norup, distriktschef i området, fra Royal Unibrew.

Arena/Stage

Royal Unibrew er i forvejen navnesponsor for den store arena i København, Royal Arena. Så arenaen i Hillerød skal vi altså vænne os til at kalde 'Stage' fremfor 'Arena' for at undgå forvekslinger.

"Vi skal lige øve os et par dage, inden det sidder på hjernen. Men jeg synes, det er et cadeau til Hillerød, at vi har en Royal Arena i København, og så en Royal Stage her. Jeg kan ikke se, det kan blive bedre og større," sagde han, og Kasper Ryttersgaard Jacobsen var enig:

"Royal Stage bliver en fantastisk scene. Vi har gode erfaringer med Royal Arena, og nu får vi en ny flot scene, som vi kommer til at give gæsterne en fantastisk oplevelse med".

Royal Unibrew har samtidig et ønske om at styrke de regionale initiativer, og så er Frederiksborgcentret det helt rigtige sted at være partner, sagde han:

"Vi er meget imponerede af det, Frederiksborgcentret har bedrevet, og det samlingspunkt - eller knudepunkt- det er. Det drives på så flot vis, og vi glæder os til at blive en del af det".

Femårig aftale

Det er en femårig aftale, som Royal Unibrew har indgået med Frederiksborgcentret. Ikke blot er de sponsor for arenaens nye navn - de kommer også til at levere drikkevarer og blive en samarbejdspartner i forhold til arrangementer i hele centret. De skal også arbejde på et løft af designet i centret, og de kunne også afsløre onsdag, at de vil holde deres store årsmøde i Frederiksborgcentret. Det er et årsmøde, hvor virksomheden samler hele deres danske organisation om fredagen, omkring 350 mennesker - og om lørdagen er der en stor fest med koncert for et par tusind mennesker, da deres kunder også bliver inviteret.

Frederiksborgcentret er glad for og stolt af at lægge arenagulv til årsmødet, sagde Carsten Larsen:

"Det giver en omsætning ikke bare til Frederiksborgcentret, Hotel Hillerød og Pharmakon, men til hele byen. Vi har flere arrangementer i støbeskeen, så den her aftale vil give genlyd i hele byen," sagde Carsten Larsen.

"Gravet dybt i lommerne"

Hvor meget Royal Unibrew har betalt for aftalen, ville parterne ikke ud med:

"Det offentliggør vi ikke, men det er klart, at det er en væsentlig kontrakt, og vi har gravet dybt i lommerne for at indgå den. Så vi er meget glade for aftalen, og den er en aftale, som begge parter får meget ud af," sagde Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Royal Stage indvies 7. januar 2020 med et stort show. Arenaen har 3.176 siddepladser, VIP-lounge, ni skybokse, et sportsvandrehjem med 10 værelser, og en opvisningshal på 2.632 kvadratmeter.

Læs mere på hip.dk senere og i den kommende avis på tirsdag.

Royal Stage bliver indviet med et stort show 7. januar.

Royal Stage bliver indviet med et stort show 7. januar.

Royal Unibrew blev afsløret som navnesponsor og samarbejdspartner i den nye arena på Milnersvej.

Royal Unibrew blev afsløret som navnesponsor og samarbejdspartner i den nye arena på Milnersvej.

Publiceret 19 September 2019 14:33

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr