WTC advokaterne overtager advokatfirmaet 'Advokaterne i Bødkergården'.

WTC advokaterne overtager advokatfirmaet 'Advokaterne i Bødkergården'.

Helsinge-advokater flytter til Hillerød

Lokalt advokatfirma overtager 'Advokaterne i Bødkergården' fra Helsinge

WTC advokaterne i Hillerød og Helsingør overtager advokatfirmaet 'Advokaterne i Bødkergården' i Helsinge.

"Overtagelsen sker som et naturligt, strategisk led i at styrke firmaets position i Nordsjælland," skriver advokatfirmaet i en pressemeddelelse.

Med virkning fra den 1. januar 2020 overtager WTC advokaterne advokatfirmaet Advokaterne i Bødkergården, der samtidig flytter ind på WTC advokaternes adresse på Slotsgade 36 i Hillerød.

Efter advokaterne Gitte Wichmann Mortensen, Søren Nielsen og Johan Klint Nielsen sammen med fire administrative medarbejdere kommer til WTC advokaterne, beskæftiger WTC advokaterne i alt 42 medarbejdere.

”Aftalen med Advokaterne i Bødkergården gør, at vores klienter fortsat kan nyde godt at begge firmaers kompetencer, især inden for det erhvervsretlige område, men nu også i større grad inden for det privatretlige område," siger Helle Jørgsholm, der er partner og advokat i WTC advokaterne.

WTC advokaterne glæder sig over aftalen, der netop styrker firmaets profil på det privatretlige område, da advokat Gitte Wichmann Mortensen kommer med stor erfaring inden for arbejdet med dødsboer, testamenter og andre private forhold, mens advokat Søren Nielsen vil tilføje WTC advokaternes afdeling for forsvarsadvokater en yderligere erfaren profil, står der i pressemeddelelsen.

mw

Publiceret 19 September 2019 13:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr