Sportschef Jørn Blom Hansen og kassemester H.P. Dueholm med formanden for Røde Kors Hillerød Bent Kaufmann. Foto: Jan F. Stephan

Sportschef Jørn Blom Hansen og kassemester H.P. Dueholm med formanden for Røde Kors Hillerød Bent Kaufmann. Foto: Jan F. Stephan

Nordsjælland Håndbolds tøj går til børn i Afrika

I forbindelse med, at Craft Sportswear er blevet ny tøjsponsor for Nordsjælland Håndbold, er tøjlageret fra den gamle sponsor uaktuelt; det drejer sig både om spillertøj og fantøj i alle størrelser.

I stedet for at smide det nye, ubrugte tøj ud gives det til Røde Kors Genbrugsbutik i Hillerød, hvor det vil gå til drenge og piger på en skole eller en klub i Afrika. Hvor bestemmer det nationale Røde Kors.

jesl

Publiceret 18 September 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr