Arkivfoto

Arkivfoto

Kulturnat: Prøv en tur på mountainbike

På kulturnatten på Hillerød Camping kan man prøve at køre på mountainbike og møde nogle af Danmarks dygtigste mountainbike-ryttere

kulturnat En af årets nyheder på kulturnatten på Hillerød Camping er mountainbike med et tilbud om at prøve at køre på mountainbike. Det er Sponz MTB Center, der møder op med en mountainbike-bane, med democykler og også med nogle af landets dygtigste mountainbike-ryttere, der vil vise deres kunnen.

”Vi synes, det kan være interessant at deltage i kulturnatten, hvor vi kan komme i kontakt med folk og vise, hvad vi kan,” siger Mikael Wilken, der er butikschef i Sponz MTB Center, der har adresse på Frydenborgvej.

Foruden en mountainbike-bane, demo-cykler og andet grej har Mikael Wilken også to elite-mountainbike-ryttere med på kulturnatten. Det drejer sig om Niklas Petersen og Sebastian Vemmelund, hvor sidstnævnte er Danmarks bedste down hill-kører og på Hillerød Camping vil vise en masse flotte tricks i løbet af aftenen.

”Sebastian er ekspert i at køre ned ad bjerge og bakker og kan lave alle mulige tricks på en cykel,” siger Mikael Wilken, der ser frem til kulturnatten, der finder sted fredag den 20. september.

”Vi er der, står til rådighed og vil gerne snakke med en masse folk om cykler og andet grej og også om, hvor man kan køre mountainbike i og omkring Hillerød. Vi brænder for mountainbike,” siger Mikael Wilken.

Publiceret 18 September 2019 13:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr