At FC København kommer til Hillerød og spiller pokalkamp, har fået byrådet i Hillerød til at flytte deres møde. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

At FC København kommer til Hillerød og spiller pokalkamp, har fået byrådet i Hillerød til at flytte deres møde. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

FCK-kamp i Hillerød: Politikere rykker byrådsmøde

Byrådsmødet på onsdag rykkes på grund af fodboldkamp mellem Hillerød og FC København

Hillerød Fodbolds 2. divisionspillere skal som bekendt møde de danske mestre fra FC København i 3. runde af pokalturneringen - og kampen påvirker nu også det politiske liv på Hillerød Rådhus.

Her udsættes byrådsmødet, som normalt finder sted klokken 18.30, til klokken 19.30 i stedet:

"Byrådsmødet rykkes en time, så alle interesserede kan nå både fodbold og byråd," skriver kommunen i en mail til Hillerød Posten.

Så du kan altså sagtens nå at møde op til kampen, som skydes i gang på Hillerød Stadion på Selskovvej onsdag den 25. september klokken 16.30, og stadig nå ned på rådhuset og overvære byrådsmødet, hvor blandt andet kommunens informationssikkerhedspolitik, vejprojekter på Milnersvej og tidligere klassedannelse er på dagsordenen.

Mdt

Publiceret 18 September 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr