Annette Quist fra Hillerød Camping inviterer til ldit af en fest på kulturnatten 20. september. Arkivfoto

Annette Quist fra Hillerød Camping inviterer til ldit af en fest på kulturnatten 20. september. Arkivfoto

Lejrchef på Hillerød Camping: Glem DMI og få en oplevelse til kulturnatten

Hillerød Camping inviterer til både pandekagebagning, vinsmagsprøver, amerikanerbiler og en røgdykkerbane til kulturnatten

Hillerød Camping byder på masser af oplevelser for store og små på Kulturnat Hillerød fredag 20. september. Campingpladsen plejer at få besøg af 4.000-5.000 gæster og heraf rigtig mange børnefamilier.

Lejrchef på Hillerød Camping Annette Quist opfordrer folk til at glemme alt om muligt regnvejr og komme ud og besøge kulturnatten, for der er masser at opleve, også indendørs.

”Lad være med at kigge på DMI. Bare kom ud i kulturnatten. På Hillerød Camping har vi for eksempel masser af telte, boder, hygge og god musik. Vi har både nye ting og også mange ting, der plejer at være her,” siger Annette Quist.

I det trykte program, kan man læse om programmet på Hillerød Camping fra side 59 til side 73, og det vil føre for vidt at nævne det hele. Hjemmeværnet er således igen med til at festliggøre kulturnatten. Man vil kunne se hjemmeværnets køretøjer og grej og snakke med hjemmeværnsfolk om de muligheder, der er i værnet.

Røgdykkerbane

I parken ved hytterne er der udstilling af historiske køretøjer og Amerikanerbiler, og på campingpladsens grønne plæne kan man få en ridetur på Hillerød Sportsrideklubs børnevenlige og pyntede heste. Frederiksborg Brand og Redning tager deres børne-røgdykkerbane med, ligesom man også kan se beredskabets nye materiel og nye køretøjer.

Brødeskov Spejderne byder som sædvanligt på mad og drikke i det store telt foran hovedbygningen, de har også svævebanen med, har bål og telte på lejrpladsen samt en kaffebod. Frederiksborg Vin byder på smagsprøver, mens Street Crepes tager sig af de pandekagesultne med et stort udbud af dessertpandekager, og Anitas Madvogn byder på blandt andet fish and chips.

Hos Sct. Georgs Gilderne kan man høre om livet som spejder, og også her kan man prøve en spejderaktivitet, mens Firmaidræt Hillerød byder på en tur i redskaberne som basis for en sundere livsstil.

Artiklen er skrevet af Maja Vindelev.

Publiceret 16 September 2019 05:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr