Ny undersøgelse viser, at 80 procent af plejehjemsbeboerne og 87 procent af de hjemmeboende borgere er tilfredse med maden fra storkøkkenet på Lokesvej i Hillerød. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Ny undersøgelse viser, at 80 procent af plejehjemsbeboerne og 87 procent af de hjemmeboende borgere er tilfredse med maden fra storkøkkenet på Lokesvej i Hillerød. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

10 år: Så er der åbent hus i storkøkkenet

20. september fejrer storkøkkenet i Hillerød 10 års fødselsdag og inviterer til åbent hus. Få rundvisning og smag på maden

Fredag 20. september fejrer storkøkkenet i Hillerød, 'Mad til hver Dag', 10 års fødselsdag og inviterer til åbent hus på Lokesvej 12. Denne fredag klokken 10-14 kan du få en rundvisning i køkkenet, smage på maden og møde medarbejderne, skriver Hillerød Kommune i en pressemeddelelse.

"Hillerød Kommune byggede og startede køkkenet i 2009 med en plan om at levere mad til børn og ældre i Hillerød. I 2012 oprettede Hillerød kommune §60-selskabet mellem fire nordsjællandske kommuner, og i 2016 kom Albertslund kommune med i ordningen. Derfor kan du i dag se de hvide madbiler køre i Albertslund, Allerød, Frederikssund, Halsnæs og Hillerød Kommune," skriver kommunen og fortsætter:

Lavet fra bunden

"Selvom livretter og opskrifter ændrer sig lidt gennem tiden er principperne for den gode madlavning de samme. Maden bliver stadig lavet fra bunden af friske råvarer, og smagt til flere gange undervejs. Gennem tiden er køkkenet blevet udbygget med først et pluklager og en afgangshal og sidenhen en pavillon til administrationen. På åbenthus-dagen kan du få en rundvisning i køkkenet og se de forskellige afdelinger og moderne køkkenmaskiner. Du kan også få et indblik i køkkenets historie og milepæle gennem de sidste 10 år".

Alle er velkommen.

25 års jubilæum

Samtidig med køkkenets fødselsdag kan driftschefen Helle Thyge også fejre 25 års jubilæum i Hillerød kommune. Hun har tidligere været leder af køkkenet på Ålholmhjemmet og på Kirsebærbakken, og de sidste 10 år har hun været driftschef for 'Mad til hver Dag'.

Driftschef i Mad til Hver Dag Helle Thyge fejrer 25 års jubilæum i Hillerød kommune. Pressefoto

Driftschef i Mad til Hver Dag Helle Thyge fejrer 25 års jubilæum i Hillerød kommune. Pressefoto

Publiceret 16 September 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr