Nina Johannesen fra Hillerød er ansat i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial. Pressefoto

Nina Johannesen fra Hillerød er ansat i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial. Pressefoto

Sparekasse har fået ny kunderådgiver

navne Nina Johannesen, 39 år, er startet som kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Hillerød.

Nina Johannesen har 16 års erfaring i den finansielle sektor og kommer fra en lignende stilling i et andet pengeinstitut.

Privat bor hun i Hillerød med sin kæreste og sine tre børn. Fritiden går med familielivet og børnenes fritidsaktiviteter i bl.a. Hillerød Håndboldklub og fodboldklubben, ligesom lokale arrangementer i byen prioriteres højt.

jesl

Publiceret 15 September 2019 13:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr