Ole H. Olesen har siddet i Nødebo Vandværks bestyrelse i 40 år - de sidste 25 år som formand. Privatfoto

Ole H. Olesen har siddet i Nødebo Vandværks bestyrelse i 40 år - de sidste 25 år som formand. Privatfoto

Ole takker af efter 40 år

Ole H. Olesen har siddet i bestyrelsen i Nødebo Vandværk i 40 år - men nu er det slut

Efter 40 år som medlem af Nødebo Vandværks bestyrelse - de seneste 25 år har været som formand - takker Ole H. Olesen af.

"Han har med sin foretagsomhed og vedholdenhed sikret borgerne i Nødebo rent drikkevand samt forestået en omfattende renovering af både vandværksdriften og ledningsnettet. Således er styresystemer og sikkerhed omkring drikkevandsforsyningen væsentligt forbedret, og vandværket fremstår i dag både tidssvarende og driftsikkert," lyder det fra Henrik Agersø, der er ny formand for det lokale vandværk i Nødebo.

Borgerne i Nødebo kan også takke Ole H. Olesen for, at de i dag får drikkevand af høj kvalitet.

"Tilbage i år 2000 blev der detekteret pesticidrester i flere drikkevandsboringer, og på Oles foranledning blev boringerne flyttet til deres nuværende placering ude i Gribskov. Ole har også ydet en stor indsats omkring udskiftning og forbedring af ledningsnettet, som har været et af bestyrelsen fokuspunkter de seneste år. Det eksisterende ledningsnet blev udbygget i takt med at byen voksede og den ældste del af nettet er flere steder ved at være udtjent. Derfor blev en gennemgribende renovering af nettet igangsat. Det har ikke været en let opgave, da ledningsnettet flere steder krydser veje og sågar går igennem haver. Ole er ofte set i bybilledet under disse renoveringsopgaver og der er ingen tvivl om at hans personlige engagement og viden om ledningsnettet har været medvirkende til at de ældste dele af nettet nu er udskiftet senest på Mosedraget og Ved Skoven," fortæller Henrik Agersø.

"Vi kommer til at savne Oles altid konstruktive og positive attitude - og ikke mindst hans altid gode humør. Vi er i bestyrelsen meget glade for, at Ole har indvilget i at indtage den ledige plads som suppleant i bestyrelsen for derved at lette overgangen for den nye formand," slutter Henrik Agersø.

mw

Publiceret 15 September 2019 11:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr