Børn, unge og voksne strejker for klimaet på Torvet 20. september, oplyser arrangørerne. Arkivfoto: Mdt

Børn, unge og voksne strejker for klimaet på Torvet 20. september, oplyser arrangørerne. Arkivfoto: Mdt

Ny klimastrejke på Torvet

Klimabekymrede børn, unge og voksne går fredag 20. september sammen i en af verdenshistoriens mest globale strejker under bevægelsen 'Fridays For Future', som er startet af Greta Thunbergs “Skolstrejk för klimatet”.

I år er 'Grøn Fløj' fra Frederiksborg Gymnasium & HF kommet med i arrangørgruppen, stadig sammen med Fridays For Future Hillerød. De håber at få hele Nordsjælland med ned på Torvet i Hillerød mellem klokken 10 og 13. I løbet af strejken vil der være diverse taler, sange, klimamarch i Hillerød by og mange andre klimavenlige indslag.

Publiceret 15 September 2019 07:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr