Blanadt andre Jens Jepsen, spillestedsleder af Klaverfabrikken, holder oplæg til arrangementet om frivillighedskultur. Arkivfoto: MW

Blanadt andre Jens Jepsen, spillestedsleder af Klaverfabrikken, holder oplæg til arrangementet om frivillighedskultur. Arkivfoto: MW

Hør om drømme og planer for Hillerøds byliv

Danske Bank bag arrangement i Gallerierne 17. september

Tirsdag 17. september kl. 17-21 har man mulighed for at høre mere om udviklingen og bylivet i Hillerød, når Danske Bank i Hillerød sætter fokus på lokalsamfundet i det gamle H&M-butikslokale i Gallerierne i Hillerød.

Her fortæller tre lokale ildsjæle om planerne for byen og deler ud af nogle af de initiativer, der skaber liv og fællesskab i byen. De brænder alle for at styrke udviklingen og bylivet i Hillerød.

Besøg af borgmesteren

Blandt andet kan man møde borgmester Kirsten Jensen, der fortæller om byens aktuelle udvikling og om de mere langsigtede visioner for byen.

Spillestedsleder af Klaverfabrikken Jens Jepsen kommer rundt om frivillighedskulturen og foreningslivet i Klaverfabrikken, hvor fællesskaber og kunstarter mødes under samme tag.

Og Søren Lerche, formand og leder af Street-Lab Multihal Hillerød, indtager scenen for at fortælle om arbejdet med at skabe et levende sted, hvor byens børn og unge kan mødes på tværs af sociale og kulturelle baggrunde.

Palle Lange Andersen, der er filialdirektør i Danske Bank i Hillerød, håber at se så mange som muligt til et par spændende timer i Gallerierne.

"Danske Bank har været en del af Hillerød gennem mange år, og vi deler interessen for, hvad der foregår i byen, og hvordan den udvikler sig - ligesom alle andre, der bor her. Vi ser derfor frem til en aften, der vil bringe os endnu tættere på udviklingen i Hillerød både nu og i fremtiden," siger Palle Lange Andersen i en pressemeddelelse.

Efter oplæggene bliver der åbnet for en såkaldt 'byttebørs', hvor det er muligt at medbringe ting, man ikke længere bruger. De bliver lagt frem på byttebørsen, så andre måske kan få glæde af dem, ligesom man selv får chancen for at gøre et kup.

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i arrangementet, men der er begrænset plads. Tilmelding sker på www.danskebank.dk/byliv, hvor man kan tilmelde op til fire personer.

jesl

Publiceret 15 September 2019 07:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr