Maria Reumert Gjerding gæster naturfredningsforeningens årsmøde i Hillerød.

Maria Reumert Gjerding gæster naturfredningsforeningens årsmøde i Hillerød.

Grønt årsmøde i Hillerød - med Maria Reumert Gjerding

Danmarks Naturfredningsforening i Hillerød inviterer til årsmøde med indledning af foreningens præsident

Danmarks Naturfredningsforening i Hillerød holder årsmøde onsdag 18. september. Aftenen indledes med et foredrag af foreningens præsident, Maria Reumert Gjerding, med temaet: Hvordan kan Hillerød Kommune bedst markere sig som et grønt forbillede? Maria Reumert Gjerding vil komme med sit bud på, hvilke værktøjer, der bør komme i spil, når arbejdet med at formulere en grøn kommuneplan rigtigt begynder.

Foredraget er gratis, og alle er velkommen. Efter foredraget er der en kort pause, hvorefter selve årsmødet med fremlæggelse af årsberetning og valg til bestyrelsen finder sted. Foredrag og årsmøde bliver afholdt i Kedelhuset, på Fredensvej 18. september klokken 19.30.

Kapp

Publiceret 15 September 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr