Både i Gadevang og Tulstrup lægges der nu fibernet. Arkivfoto

Både i Gadevang og Tulstrup lægges der nu fibernet. Arkivfoto

900 husstande i Gadevang og Tulstrup kan nu få fibernet

Fibia graver i Gadevang og Tulstrup for at rulle fibernet ud

Borgerne i Gadevang og Tulstrup kan snart også få hurtigt internet på deres computere, smartphones og fjernsyn.

Fibernetselskabet Fibia er nemlig gået i gang med at grave i Gadevang og Tulstrup, hvor de ruller fibernet ud over de næste måneder.

"Folk har brug for en god og stabil internetforbindelse, når de for eksempel skal arbejde hjemme, game eller streame. Vi er glade for, at vi kan være med til at levere en god internetforbindelse, så borgerne i området kan fremtidssikre deres boliger," udtaler Mia Stroustrup, som er salgs- og servicedirektør i Fibia, i en pressemeddelelse.

Nu får Gadevangs borgere mulighed for at få fibernet.

Nu får Gadevangs borgere mulighed for at få fibernet.

Gravearbejdet kommer ovenpå, at TDC 13. september tog første spadestik til, at op mod 1.000 husstande og virksomheder i området mellem hospitalet og Slotsparken i Hillerød kan få fibernet. I Tulstrup og Gadevang er det altså Fibia, der graver.

Masser af fart på

Der vil være masser af fart på alle de nye forbindelser i Gadevang og Tulstrup, for det er muligt at få helt fra 100/100 Mbit/s og op til 1000/1000 Mbit/s, oplyser Fibia. For at få glæde af fibernettet skal borgerne bestille fibernettet og få installeret en fiberboks. Tilslutningen til fibernettet er gratis, hvis man samtidig bestiller et internetabonnement.

Fibia er NRGis og SEAS-NVEs fælles fibernetselskab. De har lagt fibernet på store dele af Sjælland, Øerne og i Østjylland.

Nu får Tulstrups borgere mulighed for at få fibernet.

Nu får Tulstrups borgere mulighed for at få fibernet.

Torsdag 19. september holder Fibia et informationsmøde i Gadevang Forsamlingshus kl. 19, hvor alle i de to byer kan komme og møde deres salgskonsulent og høre mere om mulighederne med fibernet. De byder på en let servering.

Mdt

Publiceret 13 September 2019 19:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr