Du kan være med til at vælge, hvem der skal repræsentere pendlerne på s-togsruten Hillerød-København. Arkivfoto: Mdt

Du kan være med til at vælge, hvem der skal repræsentere pendlerne på s-togsruten Hillerød-København. Arkivfoto: Mdt

Vær med til at vælge pendlerrepræsentant

25. september skal der vælges pendlerrepræsentanter på blandt andet s-togsruten Hillerød-København

transport Over 350.000 rejsende benytter dagligt S-toget, og nu skal der vælges eller genvælges S-togsrepræsentanter til i samarbejde med DSB at varetage pendlernes interesser, blandt andet på ruten Hillerød-København.

Når der afholdes valg til pendlerrepræsentant på det meste af S-togsnettet i Storkøbenhavn, er det muligheden for at få indflydelse på mange menneskers hverdag. Det er også muligt at bidrage til arbejdet som suppleant for en af pendlerrepræsentanterne.

”Formålet med samarbejdet mellem DSB og S-togspendlerne er, at vi sammen kan arbejde for at gøre togturen endnu mere attraktiv med særligt fokus på pendlerne og deres hverdag,” udtaler informationschef i DSB Tony Bispeskov, der er ansvarlig for dialogen med pendlerrepræsentanterne, i en pressemeddelelse.

Møder og træf

Valget sker på generalforsamlingen onsdag den 25. september kl. 17 på Københavns Hovedbanegård. Mødet er åbent for alle, men af logistiske årsager skal man tilmelde sig senest 20. september enten per mail til pendlersamarbejde@dsb.dk eller på Facebook, hvor der er slået en invitation op i den fælles Facebook-gruppe med navnet ”S-tog pendlere”.

Kandidater til valget til pendlerrepræsentant til en strækning skal anmelde deres kandidatur senest 20. september via pendlersamarbejde@dsb.dk. Valgperioden er to-årig, og hvervet som talsmand er frivilligt og ulønnet. Det er et krav, at man selv er aktiv pendler på den pågældende strækning.

DSB afholder jævnligt møder og et årligt større træf for alle pendlerrepræsentanter, hvor de møder nøglepersoner inden for transportsektoren. En pendlerrepræsentant optræder til tider også i medierne som talerør for pendlerne.

Mdt

Publiceret 12 September 2019 05:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr