Hillerøds cheftræner Kasper Jørgensen glæder sig - selvfølgelig - til kampen mod FC København. Foto: Lasse Nikolaisen/www.lassenikolaisen.com

Hillerøds cheftræner Kasper Jørgensen glæder sig - selvfølgelig - til kampen mod FC København. Foto: Lasse Nikolaisen/www.lassenikolaisen.com

Hillerød-træner om FCK-kamp: "Vi vil gøre alt for at drille dem"

Af
Martin Warming

Alt kan som bekendt ske i pokalfodbold.

Men det er nok - hvis vi skal være helt ærlige - de færreste, der tror på, at Hillerød Fodbold kan klare sig videre fra 3. runde af Sydbank Pokalen, hvor modstanderen bliver FC København.

Det står klart efter, at der tidligere i dag blev trukket lod om, hvem der skal spille mod hvem.

Sidste år mødte Hillerød Fodbold, der spiller i 2. division, Superligaklubben Brøndby i 3. runde af pokalturneringen. Hillerød fik en drømmestart og kom foran 1-0. Det hele endte dog med en sejr til Brøndby på 1-4.

Men Hillerøds cheftræner Kasper Jørgensen glæder sig alligevel til at få besøg af endnu en 'gigant' i dansk fodbold.

"FCK er jo en ønskemodstander. Sidste år trak vi Brøndby, og så er det selvfølgelig helt perfekt, at vi trækker FCK i år. Vores chancer for at gå videre er selvfølgelig meget, meget små. Det (FCK, red.) er nok Danmarks bedste fodboldhold, vi får på besøg, men vi vil da gøre alt, hvad vi kan, for at drille dem," siger Kasper Jørgensen til Hillerød Posten.

"Vi er med i pokalturneringen for at få nogle store oplevelser mod nogle store hold, og de to største oplevelser, man kan få, er vel Brøndby og FCK. Vores chancer er selvfølgelig små, men vil vil gøre vores bedste og give publikum en fed oplevelse," siger cheftræneren, der samtidig understreger, at holdets største fokus rent sportsligt stadig ligger på kampene i 2. division, hvor Hillerød lige nu ligger nummer 4.

Der blev i øvrigt sat stadionrekord, da Brøndby besøgte Hillerød sidste år. Godt 3.000 publikummer havde købt billet til kampen, og mon ikke der kommer mindst lige så mange til kampen mod FCK.

Det vides endnu ikke, hvornår pokalkampen mod FCK skal spilles, men det bliver i uge 39 eller 40 - formentlig den 24., 25. eller 26. september.

Publiceret 12 September 2019 15:29