Peter Ingemann er glad for de nye lokaler i Frederiksgade, hvor der er plads til langt flere produkter i udstillingen. Foto: Martin Warming

Peter Ingemann er glad for de nye lokaler i Frederiksgade, hvor der er plads til langt flere produkter i udstillingen. Foto: Martin Warming

HiFi Klubben i nye klæder: Ny chef og ny butik

HiFi Klubben er flyttet fra Møllestræde til Frederiksgade

Af
Martin Warming

HiFi Klubben i Hillerød slog onsdag i sidste uge dørene op til sin helt nye butik på Frederiksgade 1.

Butikken har ellers ligget i Møllestræde i snart en menneskealder, men nu gik den ikke længere, fortæller butikschef Peter Ingemann.

"Butikken i Møllestræde var ikke tidssvarende. Vi var simpelthen vokset ud af lokalet, og man kan ikke drive en forretning som vores på 80 kvadratmeter. Vi har talt om at flytte i mange år. Vi har ledt og ledt efter et ledigt og egnet lokale, og nu var det her altså," siger Peter Ingemann, der netop er tiltrådt som ny butikschef i Hillerød.

Alt er bedre

HiFi Klubbens nye butik bliver en del af Gallerierne, men butiksfacaden vender ud mod Frederiksgade, og lokalet og placeringen er noget nær optimal, mener Peter Ingemann.

"Alt er bedre her end i Møllestræde. Det er et moderne lokale, der er højt til loftet, og vi har plads til langt flere produkter. I Møllestræde var der frygtelig mange produkter, vi ikke have plads til i udstillingen, men her kan man komme ind fra gaden og høre, se og mærke stort set alle vores produkter. Og så er der et flow af mennesker gennem gaden, og vi har et parkeringshus som nabo, så det bliver ikke meget bedre," siger Peter Ingemann, der i slutningen af 90'erne blev udlært i HiFi Klubben i Møllestræde.

Peter Ingemann blev udlært i Hi Fi Klubben i Møllerstræde i slutningen af 90'erne. Nu er han vendt 'hjem' som butikschef. Foto: Martin Warming

Peter Ingemann blev udlært i Hi Fi Klubben i Møllerstræde i slutningen af 90'erne. Nu er han vendt 'hjem' som butikschef. Foto: Martin Warming

Efterfølgende har han været vidt omkring i næsten alle HiFi Klubbens butikker i Københavnsområdet, men nu er han altså vendt 'hjem' og er blevet butikschef i Hillerød, hvor han også selv bor til daglig.

Lytte, se og røre

Der er ikke mange af HiFi Klubbens slags tilbage, men Peter Ingemann ser lyst på fremtiden.

"Vi vil jo gerne give folk en oplevelse, når de kommer ind hos os. Du kan snildt sidde derhjemme og klikke rundt på nettet, men hvis du skal invester 10.000, 20.000 eller 30.000 kroner i hi fi-udstyr, så er det altså også vigtigt, at du kan lytte, se og røre, før du køber. Sådan har jeg det i hvert fald, og det er der heldigvis også mange andre, der har," siger Peter Ingemann.

Den nye butik på Frederiksgade 1 åbnede onsdag morgen med en såkaldt 'silent opening', som Peter Ingemann kalder det. De gode åbningstilbud vil komme på et senere tidspunkt, når den nye butikschef og hans medarbejdere er faldet til i den nye flotte butik.

Publiceret 11 September 2019 06:00