Mødrehjælpens butik på Torvet fejrer seks års fødselsdag. Arkivfoto

Mødrehjælpens butik på Torvet fejrer seks års fødselsdag. Arkivfoto

Mødrehjælpens butik fejrer seks år

Mødrehjælpen har haft genbrugsbutik i Hillerød i seks år

Midt på Torvet i Hillerød ligger Mødrehjælpens genbrugsbutik med tøj, legetøj og udstyr udelukkede til børn. Og 14. september fylder Mødrehjælpens lokalforening seks år.

Og det fejrer man i butikken kl. 10-14 traditionen tro med kagemand, kaffe, saft og masser af gode tilbud. Igen i år stiller Fotogruppen Prisme 82 op og tager portrætfotos af børnene, og alle er velkomne til at være med til at fejre fødselsdagen.

Mødrehjælpen er en landsdækkende forening, som har til formål at støtte gravide og børnefamilier – mødre som fædre – i sårbare situationer. Der arbejdes samtidig på at øge befolkningens og politikernes forståelse for enlige forsørgeres og børnefamiliers vanskelige vilkår.

Foruden hovedorganisationen består foreningen af en række lokalforeninger, bl.a. her i Hillerød.

Lokalforeningen består udelukkende af frivillige - i øjeblikket ca. 60, som dels driver butikken dels sørger for forskellige aktiviteter for børn og familier i området.

Mødrehjælpen i Hillerød har en hjemmeside: www.moedrehjaelpenhilleroed.dk. Her kan man læse mere om aktiviteterne, om at blive frivillig og meget andet.

jesl

Publiceret 10 September 2019 14:05