Mathias Steen Risør Stockholm, Emilie Lærke Carlson og Peter Bo Jørgensen vandt en tredjeplads til DM i Teknologi og Erhvervscase. Pressefoto

Mathias Steen Risør Stockholm, Emilie Lærke Carlson og Peter Bo Jørgensen vandt en tredjeplads til DM i Teknologi og Erhvervscase. Pressefoto

Hillerød-elever vandt tredjeplads i teknologi-mesterskaber

uddannelse En gruppe af HHX’ere fra Hillerød Handelsgymnasium vandt forleden 3. pladsen ved de regionale mesterskaber for DM i Teknologi og Erhvervscase.

Opgaven var at komme med forretningsforbedrende forslag til hotelkæden Brøchner Hotels. Gruppens idé var, at hotelkæden skal udvide med et street food-marked foran et af deres hoteller, og den idé sikrede Mathias Steen Risør Stockholm, Emilie Lærke Carlson og Peter Bo Jørgensen 3. pladsen.

DM i Teknologi og Erhvervscase er et mesterskab, der udfordrer eleverne fra henholdsvis det tekniske gymnasium (HTX) og handelsgymnasiet (HHX) på deres evner inden for teknologiske opfindelser og erhvervstalent. I konkurrencen får de unge lejlighed til at koble teori med kreativ praksis og vise, hvad de virkelig kan.

Dommerpanelet til mesterskabet består af repræsentanter fra det private erhvervsliv, udpeget af Dansk Erhverv, og undervisere på HHX og HTX.

Mdt

Publiceret 07 September 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr