Roskildevej lukkes for gennemkørende trafik, mens vejen repareres. Arkivfoto: MW

Roskildevej lukkes for gennemkørende trafik, mens vejen repareres. Arkivfoto: MW

Roskildevej lukkes for trafik

Fra mandag 2. september lukker kommunen for trafikken mellem Slangerupgade og Herredsvejen på Roskildevej

I perioden fra 2. september og fire uger frem lukkes Roskildevej for kørende trafik mellem Slangerupgade og Herredsvejen. Det betyder, at trafikken, der kommer ad Roskildevej, skal køre dreje ind ad Slangerupgade, syd for Føtex, i stedet for Roskildevej, oplyser Hillerød Kommune.

Lukningen skyldes, at der skal anlægges en ny adgang til Frederiksbro, ligesom der skal laves nye heller, busbaner og lyskryds i området omkring Føtex.

Samtidig er der i forbindelse med etablering af en ny trykledning mellem Hillerød By og renseanlægget på Lyngevej sket større skader på vejen. Ved at lukke for trafik kan arbejderne udføres samtidigt og koordineret, og ikke mindst sikkert for entreprenørens folk, lyder det fra kommunen.

"Vi beklager de gener, lukningen medfører, men håber på trafikanternes forståelse," skriver kommunen.

Publiceret 31 August 2019 09:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr