Se billederne: 210 spiste sammen ved biblioteket

Sæsonen med gratis fællesmiddage er skudt i gang på Hillerød Bibliotek - næste gang er 4. september

Det blev en "fantastisk opstart" på sæsonen med gratis fællesspisning, da 210 mennesker spiste sammen på Hillerød bibliotek onsdag 21. august.

Sådan lyder det fra arrangørerne, som fortæller, at det var "den hyggeligste dag i solen mellem klaverfabrikken og biblioteket".

Se billeder fra aftenen her:

Maden var denne gang sponsoreret af Føtex og Hillerød kommune, og spejderne fra Kong Hardeknud Trop - De Gule Spejdere i Hillerød Syd og Centrum stod bag grillen sammen med Søren Lerche fra 'SammenerviHillerød'.

Georg Forchhammer spillede musik, og spejderne arrangerede aktiviteter som bål og snobrødsbagning.

Kokkeskolen næste gang

Arrangørerne glæder sig til næste gratis fællesmiddag onsdag 4. september kl 17, hvor Kokkeskolen kreerer gratis mad til fællesspisning på Hillerød bibliotek. Her vil street-lab også komme med ramper og anden underholdning.

Frivillige søges

Arrangørerne tager meget gerne imod hjælp med at sætte borde op eller tage opvasken efter fællesspisningen. Så skal man møde op klokken 16 eller sende en SMS til tlf. 50488192.

Arrangørerne kommer med en ekstra tak til Sarah Corner-Walker Hvidberg, som for 3,5 år siden tog initiativ til at kontakte Grundtvigs Højskole og sammen med eleverne og de andre medarbejdere på biblioteket starte projektet op. Det fortsætter nu, selvom hun stopper på biblioteket, fortæller de i en pressemeddelelse.

Mdt

Publiceret 22 August 2019 16:00