Stafet for Livet byder på masser af underholdning 17.-18. august i Nødebo. Arkivfoto

Stafet for Livet byder på masser af underholdning 17.-18. august i Nødebo. Arkivfoto

Stort program til 'Stafet for Livet'

Der er både masser af musik, gratis is, lysceremoni og Børnetelt, når Stafet for Livet indtager Nødebo i weekenden

Der er noget for alle aldre på årets Stafet for Livet, der afvikles 17.-18. august i Nødebo. Staffetten forløber over 24 timer og sætter fokus på dem, der er ramt af kræft, og man samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses indsats for forskning, information og patientstøtte.

Hillerøds ikoniske Drabantgarde indleder stafetten, når de lørdag 17. august kl. 10.30 marcherer fra Nødebo kirke til Nødebo stadion, hvor stafetten afholdes.

Brevdueforeningen "Hillerød" skyder stafetten i gang ved at sende brevduer til vejrs kl. 11.35.

Det sker efter at bl.a. stafettens formand Betina Carlsen og Hillerøds 1. viceborgmester Klaus Markussen har talt.

Gospel, rock og steelband

Kl. 12 går Nordsjællands Gospel Kids, som består af børn mellem 7 og 14 år, på scenen. De afløses kl. 13.45 af Hot'n Spicy Steelband fra Hillerød Musikskole.

Sådan afløser det ene orkester og band hinanden resten af lørdagen. Kl. 15.15 kan man høre Kornmod, kl. 16.45 The GoNuts, kl. 18 Hey Weekend, og kl. 19.30 går trioen Barker Mansion på scenen og fortolker Genesis, Pretenders, David Bowie og The Beatles og mange andre.

Dagens musikalske indslag slutter kl. 22.45, hvor den 24-årige singer/songwriter Andreas Langvad indtager scenen.

Inden da afholdes en lysceremoni kl. 22, når mørket falder på. Alle stafetdeltagerne samles for at tænde et lys for dem, de har mistet, eller for dem, de gerne vil støtte i kampen mod kræft. Forfatter og foredragsholder Charlotte Bork Høvsgaard indleder lysceremonien.

Morgengymnastik

Søndagen indledes med morgengymnastik kl. 7.30 med Eva Majvig Andersen, og fra kl. 9 er der ønskekoncert, hvor stafettens discjockey opfylder deltagernes musikønsker. Musiker Nikolaj Bloch indtager scenen kl. 9.30.

Stafetten afsluttes lidt før kl. 11, hvor konsulent i Kræftens Bekæmpelse Iram Saif og Betina Carlsen, der er formand for stafetten, siger tak for i år og på gensyn i 2020.

Om lørdagen har man også mulighed for at få ny viden om sundhed og kræft fra kl. 12 i "Oplysningsteltet", hvor repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse i Hillerød er tilstede. Blandt emnerne er 'De 7 Tegn på kræft', rygning og alkohol.

Der vil desuden være mulighed for at få diverse behandlinger til en meget gunstig pris i "Behandlerteltet", hvor der bl.a. tilbydes massage og wellness, kropsterapi zoneterapi eller akupunktur.

Børnetelt

For børnene er der lørdag fra kl. 12 til kl. 16.30 åbent i Børneteltet, hvor der blandt meget andet er fiskedam, en labyrintbane og mulighed for at tegne, og der er fine præmier på spil. Der er også mulighed for at bygge med Lego eller få ansigtsmaling. Klovnen Bibi har lovet at lægge vejen forbi om lørdagen, og om søndagen kommer Hjem Is på besøg. De deler gratis ud til de deltagende børn kl. 9.30.

Uden mad og drikke duer helten ikke. Og det gælder også deltagere og besøgende på stafetten. I "Madteltet" på pladsen er der en kiosk, hvor man kan købe drikkevarer, frugt, toast, pølse med brød og guf. Man kan også på forhånd bestille mad og drikke, og det gælder både morgenmad, frokost, middagsmad og natmad, ligesom man kan bestille en "stafetpakke" , der indeholder fire måltider.

Hjem Is er ikke den eneste sponsor på stafetten. En lang række virksomheder og organisationer i Hillerød og omegn støtter op omkring denne begivenhed ved at donere naturalier, tjenesteydelser eller penge. Der er blandt andet tale om Hillerød Bilby, Rema 1000 Esbønderup, Odd Fellow Ordenen Hillerød, Aksel V. Jensen A/S, Body SDS, Izabel Camille, Volkswagen Hillerød og Fredensborg Brødhus og Cafe.

Alle er velkomne til at kigge forbi og nyde fællesskabet og underholdningen. Der er gratis adgang.

Læs mere på www.stafetforlivet.dk/noedebo og på facebook StafetForLivetNoedebo, eller kontakt stafettens formand Betina Carlsen bca@Outlook.dk

Publiceret 15 August 2019 06:00