Hillerød Bys Lokalråd inviterer til events. Privatfoto

Hillerød Bys Lokalråd inviterer til events. Privatfoto

Mød Hillerød Bys Lokalråd på Torvet og på Skansebakken

Lokalråd dukker op på Torvet i Hillerød og inviterer alle interesserede til skovtur på Skansebakken

Interesserede kan møde Hillerød Bys Lokalråd båd epå Torvet på lørdag 17. august klokken 11-13 og til den årlige skovtur søndag 18. august kl. 11-14 på Skansebakken.

Hillerød kommunes Udvalg for borgerinvolvering har bevilget 9.000 kroner til Hillerød Bys Lokalråd til indkøb af trailer, fortelt, borde, stole m.v. til brug for events på Torvet, oplyser lokalrådet.

Disse events vil omfatte visning af plakater og plancher samt videoafspilninger af rådets aktiviteter, samt aktiviteter som kommunen og andre måtte igangsætte. F.eks. Torveplaner, trafikplaner, parkeringsplaner, lokalplaner m.v. for Hillerød By.

"Vi vil selvfølgelig være til stede for at besvare spørgsmål og give udtryk for lokalrådets mening, ligesom vi vil have en forslagskasse, hvor folk kan aflevere forslag, tanker og ideer om Hillerød By. Endvidere vil vi ind imellem også indsamle borgeres mening om bestemte emner," skriver lokalrådet i en pressemeddelelse.

De vil samtidig være åbne over for andre foreningers ønske om at være med på deres stadeplads, f.eks. Danmarks Naturfredningsforening, Hillerød Lokalhistoriske Forening, Hillerød Byforum og andre.

Skovtur på Skansebakken

Hovedemnet på Torvet på lørdag er lokalrådets arrangement dagen efter, hvor Jørgen Nielsen fra Danmarks Naturfredningsforening kommer og fortæller om Skansebakken. Det sker til det årlige arrangement, hvor både medlemmer og andre interesserede mødes - i år på Skansebakken i østbyen medbringende brunch/frokostkurve, tæpper/borde/stole efter behov.

Formålet er ifølge lokalrådet: "At lære hinanden at kende under uformelle former og nyde udsigten over byen fra dette høje punkt".

Der er igen i år et tema om Hillerød by og dens historie, som deltagerne kan tale om, mens de spiser og hygger sig.

Man mødes søndag den 18. august på Skansebakken, Skansevej, kl. 11.

I tilfælde af meget dårligt vejr samles de i stedet i Borgercaféen i Frivilligcenteret bag Biblioteket, men temaet er det samme.

Skansebakken. Arkivfoto

Skansebakken. Arkivfoto

Publiceret 14 August 2019 18:00