HF & VIC på Milnersvej indviede forleden deres nye boldbur, som elever og byens borgere kan bruge. Pressefoto

HF & VIC på Milnersvej indviede forleden deres nye boldbur, som elever og byens borgere kan bruge. Pressefoto

Fra rygeskur til boldbur

HF på Milnersvej har indviet nyt boldbur, som både eleverne og byen kan bruge

uddannelse I stedet for at stå og ryge kan eleverne på HF & VUC Nordsjælland på Milnersvej 40 i Hillerød nu få rørt sig på området ved siden af skolen.

Her har tidligere været et rygeområde, men nu har skolen indviet et helt nyt boldbur, hvor eleverne kan få pulsen op imellem timerne, eller hvornår de ellers har lyst. Skolen stiller nemlig banen til fri afbenyttelse.

Rektor Trine Larsen er begejstret:

"Vi er virkelig glade for at kunne tilbyde vores elever en god mulighed for at få rørt sig. Området har tidligere været brugt som både rygeområde og improviseret fodboldbane. Boldburet har længe været et ønske hos os, og det er en stor tilfredsstillelse at se det færdigt. Vi har lige budt velkommen til næsten 250 nye elever på vores 2-årige HF, så vi regner med, at der bliver tæt trafik herude”, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Indvielse med sandwich

Til indvielsen var en stor del af de nye HF-elever mødt op til sandwich og en omgang boldspil på den nye bane. Rektoren ønskede eleverne tillykke med det nye boldbur:

"Det er jeres. Og byens. Vi håber, at så mange som muligt vil få glæde af at spille her. Pas på det og brug det," sagde hun.

Boldburet er en indhegnet bane, hvor man frit kan udfolde sig, uden at bolden kan forlade banen. Boldburet har plant kunstgræsunderlag og mål til både fodbold og basketball. Skolen sørger for et opdateret udbud af bolde, der frit kan bruges af alle.

HF & VUC Nordsjællands resterende cirka 700 elever har skolestart mandag 12. august - og der er stadig plads på flere af skolens hold.

Mdt

Publiceret 11 August 2019 08:00