På grund af byggeri på Carlsbergvej er én vejbane stadig lukket, og bilisterne ledes igennem en vejbane ad gangen med lysregulering. Arkivfoto: Martin Warming

På grund af byggeri på Carlsbergvej er én vejbane stadig lukket, og bilisterne ledes igennem en vejbane ad gangen med lysregulering. Arkivfoto: Martin Warming

Kommunen: Sæt ekstra tid af, hvis I skal køre på Carlsbergvej

Hillerød Kommune opfordrer til, at man kører lidt tidligere hjemmefra, hvis man skal via Carlsbergvej

Der er rigtig meget gang i byggeriet på Carlsbergvej ved Hillerød Station. Her skydes boliger i vejret, og en ny parkeringsplads er ved at blive etableret til Frederiksborg Byskole.

Derfor råder Hillerød Kommune bilister til at køre lidt tidligere hjemmefra, hvis de skal køre ad Carlsbergvej, særligt i myldretiden:

"Vejen er pt. enkeltsporet og reguleret af lyskryds, og at det på visse tider af dagen er svært at komme frem. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at sætte ekstra tid af i de kommende uger, hvis I kører jeres børn til Byskolen i bil," skirver kommunen på deres Facebookside.

Parker uden for området

De opfordrer også til, at forældre til byskolens børn ikke kører ind på Carlsbergvej til skolen, men parkerer enten på Teglgårdssøens parkeringsplads eller på parkeringspladsen bag ved Præstevang Kirke på Tamsborgvej og så går hen til skolen.

Forældre kan også godt sætte børnene af på parkeringspladsen ved hallen, der tilhører Frederiksborg Gymnasium, oplyser kommunen:

"Her er det dog kun muligt at afsætte i ”kys og kør” – det er ikke tilladt at parkere".

P-plads klar 13. september

Kommunen opfordrer til, at alle, der har mulighed for det, tager cyklen eller går.

"Til gengæld lover vi at arbejde på højtryk for at få den nye parkeringsplads på boldbanerne til Byskolen færdig. Arbejdet er godt i gang – og den forventes at kunne tages i brug 13. september," skriver kommunen.

Mdt

Publiceret 09 August 2019 09:30