Anne O underholdt de yngste deltagere med et show om blandt andet en frø, der hopper. Foto: Mdt

Anne O underholdt de yngste deltagere med et show om blandt andet en frø, der hopper. Foto: Mdt

Se billederne: Østfestivalen blev hoppet i gang

Onsdag blev årets Østfestival skudt i gang i solskinsvej

"Hoppe, hoppe, hoppe, hop!".

Ungerne fik sunget og hoppet godt igennem i cirkusteltet, da årets Østfestival kom op i fulde omdrejninger onsdag formiddag.

Se billederne fra åbningen her:

Det var Anne O., som stod for koncerten for børn i det gul- og orangestribede telt bag ved Grønnevang Skole, efter Kirsten Jensen havde holdt sin tale i solskinnet.

"Glæde - det er sådan noget, man føler, når man bliver inviteret til Østfestivalen. Det er sådan noget, man føler, når man ved, at mennesker har besluttet sig for at skabe Østfestivalen," sagde borgmesteren.

Nye venskaber

Kirsten Jensen glædede sig over, at så mange frivillige kaster kræfter ind i at skabe festivalen og udtrykte et håb om, at deltagerne vil opleve et fællesskab under festivalen.

"Vi trænger til fællesskab. En af tidens svøber er ensomhed - at nogle mennesker oplever, at de ikke har andre at være sammen med. Østfestivalen hjælper os med at se og huske, at det ikke behøver at være sådan. At man kan komme her og være med," sagde borgmesteren, som opfordrede alle til at tale med mindst ét menneske, de ikke har talt med før, på festivalen.

Borgmester Kirsten Jensen holdt åbningstalen, flankeret af festivalformand Lucas Antonio Madsen. Foto: Mdt

Borgmester Kirsten Jensen holdt åbningstalen, flankeret af festivalformand Lucas Antonio Madsen. Foto: Mdt

"Ensomhed er skidt. Venskaber er godt. Her bydes der på venskaber, og det er godt at kunne tage imod sådan en mulighed," sagde hun og fik de fremmødte til at råbe hurra for Østfestival.

Glæde - det er sådan noget, man føler, når man bliver inviteret til Østfestivalen

Fortsætter til og med lørdag

Østfestivalen fortsætter frem til og med lørdag. Programmet byder hver dag på kreatelt, bibliotekstelt, snobrødsbagning, madboder, cafételt med mere. Om aftenen er der musik, som unge har stået for at arrangere, og der er også sumobrydning, skateramper, graffitivæg, boksning, bordtennis med mere for unge.

Hillerød Bibliotek inviterer på aktiviteter som 'Byg et bogtårn', quizzer og brætspil i deres telt.

Lørdag er der blandt andet loppemarked kl. 11-18, forestilling med Stylte-Signe, akrobatik, ponyridning, trylleshow med mere.

Find det fulde program her:

Mdt

Publiceret 07 August 2019 14:30