Samarbejdspartner nummer 100: Dion Olsen fra Peiter Olsen El (til højre), som bl.a. vil bruge samarbejdet til at invitere kunder og medarbejdere til arrangementer. Her ses han med direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret. Pressefoto

Samarbejdspartner nummer 100: Dion Olsen fra Peiter Olsen El (til højre), som bl.a. vil bruge samarbejdet til at invitere kunder og medarbejdere til arrangementer. Her ses han med direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret. Pressefoto

Partner nummer 100 budt velkommen i Hillerøds nye arena

Multihallen på Milnersvej har fundet sin samarbejdspartner nummer 100. Arenaen tyvstarter med arrangementer til vinter

multihal Et halvt år før den nye multihal på Milnersvej står til at slå dørene op, kan arenaen byde velkommen til partner nummer 100.

Det er firmaet Peiter Olsen El, som ligger på Lokesvej i Hillerød.

"Firmaet har eksisteret i 54 år i Hillerød, så det er helt oplagt at støtte op om det lokale kultur- og sportsliv. Og ikke mindst blive en del af et netværk, så jeg glæder mig til det," siger Dion Olsen, ejer af Peiter Olsen El, der nu er samarbejdspartner nummer 100 i Arena Hillerød.

De 100 partnere er fundet på otte måneder - og ifølge salgschef Henrik Parbst er der fortsat stor interesse. Så det vil ikke undre ham, at der er 175 samarbejdspartnere, når Arena Hillerød officielt indvies tirsdag 7. januar.

Bred opbakning

FrederiksborgCentrets direktør Carsten Larsen glæder sig over den brede opbakning fra både små, mellemstore og store virksomheder og mener, det bekræfter, at der er behov for det fleksible hus på 8.800 kvadratmeter:

"Signalværdien er meget vigtig. Opbakningen betyder også noget økonomisk: Vi kan eksempelvis satse på større navne til koncerter. Vi kan også have 2.000 mennesker til en konference i Arenaen, og bagefter kan de spise i hallerne. Dét kan man ikke andre steder i Nordsjælland," siger han.

Multiarenaen får 3.000 siddepladser, og der kan være 4.000 til en koncert. VIP-loungen får plads til 250 spisende gæster. Der er ni skybokse, som er købt af virksomheder til kunder og medarbejdere, foyeren på 700 kvadratmeter kan også bruges til arrangementer, og så bliver der bl.a. sportsvandrehjem, mødefaciliteter og administration for FrederiksborgCentret og Nordsjælland Håndbold.

Tyvstarter med arrangementer

Omkring 1. november rykker de sidste håndværkere ud, og i november-december vil der blive holdt nogle arrangementer for at få kørt rutinerne ind.

"Vi har også brugt mange penge på at kunne levere en god lyd, som vi bl.a. vil justere med hjælp fra lokale bands, som vil spille, mens teknikere fra Spanien indstiller lydanlægget. Vi vil i det hele taget gøre os umage, så publikum fortsat får en god oplevelse i FrederiksborgCentret," siger Carsten Larsen, som også lover, at der bliver en festlig og folkelig officiel indvielse tirsdag 7. januar.

Mdt

Arena Hillerød

  • Får 2.632 m2 opvisningsgulv med 3.000 siddepladser, mulighed for sport, koncerter, udstilinger, møder og konferencer.
  • Der er konferencerum, administration, træningsrum, lounge med plads til 300 spisende, ni skybokse med udkig over hallen, foyer på 700 m2 med masser af fleksible muligheder, samt sportsvandrerhjem - og det hele kombineres med de mange faciliteter i FrederiksborgCentret, som i forvejen besøges af 1,1 million gæster om året; et tal, som ventes at stige når Arena Hillerød åbner.

Publiceret 03 August 2019 07:00