TDC etablerer gratis fibernet til 1.000 husstande og virksomheder i Hillerød. Arkivfoto

TDC etablerer gratis fibernet til 1.000 husstande og virksomheder i Hillerød. Arkivfoto Daniel Ernst - stock.adobe.com

Gratis fibernet til 1.000 husstande i Hillerød - se her om du kan få det

1.000 husstande og virksomheder får tilbud om gratis tilslutning til fiber fra TDC

TDC er i gang med at etablere fibernet i Hillerød og tilbyder nu gratis tilslutning til omkring 1.000 adresser i et udvalgt område beliggende mellem Nordsjællands Hospital og Slotshaven.

Det oplyser TDC Group i en pressemeddelelse.

Etableringen af fibernet i Hillerød bliver det første projekt for Fiberkysten, som er et nyt joint venture mellem TDC og Entreprenørfirmaet Nordkysten.

“TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Hillerød. Fiber er fremtidens bredbånd, og vi ønsker at bidrage til et digitalt Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet,” siger Henrik Leu Christiansen, der er leder af fiberudrulning hos TDC, i pressemeddelelsen.

Fremtidssikring

Takker man ja til tilbuddet, vil adressen blive tilsluttet TDC's fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

“Vi ser en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning får man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen,” siger Henrik Leu Christiansen.

Se her om du kan få gratis fibernet

mw

Publiceret 26 July 2019 11:00