Over 100 frivillige hjalp til under 'Skønne Skævinge'. Foto: Skønne Skævinge

Over 100 frivillige hjalp til under 'Skønne Skævinge'. Foto: Skønne Skævinge

Regnskabet er gjort op: 70.000 kroner til foreningerne i Skævinge

Skønne Skævinge sender 70.000 kroner videre ud i de lokale foreningers pengekasser

ISS Klub Frivillig har gjort status på årets byfest 'Skønne Skævinge', hvor omkring 3000 mennesker kom forbi til hygge, underholdning og gratis koncerter med blandt andre Moonjam.

Hele arrangementet er stablet på benene og gennemført med frivillige kræfter. Omkring 150 frivillige havde en eller flere vagter i løbet af de tre dage byfesten varede, og hver især har de valgt den af ISS Klub Frivilligs medlemsforeninger, som skal have deres timers del af overskuddet. På den måde bliver overskuddet på 70.000 kroner, der nu bliver fordelt mellem foreningerne.

Og penge gør stor gavn i foreningerne.

“Vi kan være rigtig stolte af et overskud på omkring 70.000 kroner allerede på Skønne Skævinges andet år. Det er et super flot resultat af de mange seje frivillige. Især taget i betragtning at, at planlægning blev flere måneder forsinket,” siger foreningsleder Lasse Petersen i en pressemeddelelse.

Blandt andre Moonjam spillede til dette års byfest i Skævinge. Foto: Carsten Bastholm

Blandt andre Moonjam spillede til dette års byfest i Skævinge. Foto: Carsten Bastholm

Flere opgaver venter

Allerede i uge 34 skal de mange frivillig i sving igen. Denne gang er det to store koncerter på Posen i Hillerød med henholdsvis Mads Langer og Anne, Sanne og Lis,, der arrangeres og gennemføres i samarbejde med Klaverfabrikken i Hillerød.

Sidst på året har ISS Klub Frivillig yderligere to mindre arrangementer, fortæller Lasse Pedersen:

“Vi slutter året af med to gode traditioner, nemlig en lygtefest i november og en juletræsfest i december. Det giver rigtig god stemning og samler byen. Og når vi så går ind i det nye år, begynder vi igen at lægge planer for sommerens Skønne Skævinge. Det er vigtigt for os at involvere de frivillige i planlægningen, for det er her de kan komme med alle deres gode ideer og føre dem ud i livet," siger Lasse Pedersen.

mw

Publiceret 20 July 2019 05:00