Søren Poppe spillede onsdag eftermiddag på Posen. Foto: Martin Warming

Søren Poppe spillede onsdag eftermiddag på Posen. Foto: Martin Warming

Se billederne: Poppe proppede Posen

Af
Martin Warming

Posen var måske ikke helt proppet - men den var i hvert fald fyldt godt op, da Søren Poppe og hans band spillede den tredje af i alt syv gratiskoncerter på Posen her i løbet af sommeren.

Det blev selvfølgelig til et genhør med store klassikere som 'Danmarks Drenge', 'Ved du hvad hun sagde' og ikke mindst 'Der står et billede af dig på mit bord', hvor Søren Poppes datter Regitze gav sin far en hjælpende hånd - eller stemme - på sidstnævnte sang og udgjorde den kvindelige halvdel af melodi grand prix-duetten, der var tæt på at vinde det internationale melodi grand prix i Parken i 2001.

Se mange flere billeder fra koncerten med Søren Poppe og band i bunden af artiklen...

Mellem 700 og 800 mennesker brugte deres onsdag eftermiddag i selskab med Poppe og band, mens solen skinnede ned over det som Erik Helmer Pedersen, der er direktør i C4, ynder at kalde for 'Folkets Park'. I daglig tale bliver den lille plads ved Slotssøen kaldt for 'Posen', og onsdagskoncerterne er da også blevet døbt 'Musik på Posen'.

Dem er der fire tilbage af denne sommer. På næste onsdag, den 24. juli, spiller Elvis - eller Mike Colin Andersen. Den 31. juli kommer Thomas Evers Poulsen Band en tur til Hillerød, den 7. august er det blevet Anna Davids tur, og det hele slutter den 14. august med Jasmin Gabay.

Der er gratis adgang til koncerterne på Posen, der starter klokken 16.

Publiceret 18 July 2019 11:00