Udvalgsformand sælger sin butik: "Tid til nye opgaver"

Thomas Elong går nye tider i møde, da han har solgt den hvidevarebutik, han har stået i spidsen for i 15 år

Byrådspolitikeren Thomas Elong vil nu lægge endnu flere kræfter i sit byrådsarbejde. Den 42-årige Venstre-mand har nemlig valgt at sælge sin Skousen-forretning på Frejasvej til netop Skousen. Han har stået i spidsen for hvidevarebutikken gennem 15 år.

"Tiden er rigtig til at kaste mig over nye opgaver og muligheder. Igennem de sidste par år er jeg blevet kontaktet med forskellige muligheder, som dog ikke har været forenelige med, at jeg ejede Skousen Hillerød. Det vil jeg se nærmere på nu. Men med hensyn til salget af min forretning er tidspunktet lige nu det helt rigtige," fortæller han i en pressemeddelelse.

Spændende arbejde

Thomas Elong blev valgt ind i Hillerød Byråd i 2013 og har siden det seneste kommunalvalg i 2017 været formand for Udvalget for Erhverv, Beskæftigelse og Turisme. Og det arbejde bliver der altså nu mere tid til:

"Jeg brænder for at gøre en forskel for Hillerød gennem byrådsarbejdet, og det er her, jeg lægger mine politiske kræfter. Arbejdet i udvalget er både spændende og ekstremt vigtigt for Hillerøds fremtid, og jeg kan ikke forestille mig en politisk gerning, der falder mig mere rigtig," forklarer han i pressemeddelelsen.

Stolt

Han ser tilbage på Skousen-tiden med glæde:

"Det har været en rejse, som jeg er både glad for og stolt af. Både den daglige omgang med kunderne i forretningen, leverandørerne og det strategiske arbejde i baglokalet har fyldt min hverdag. I perioden er vi gået fra to til syv ansatte, omsætningen er firdoblet og lød år på 32 millioner kroner. Jeg forlader nu Skousen-kæden med succes i bagagen og et smil på læben", siger Thomas Elong.

Thomas Elong holder en uformel reception for venner af huset, familie, leverandører, kunder og alle andre, der har støttet Skousen gennem årene, i C4 Videncenter fredag 16. august fra kl. 15.

Mdt

Publiceret 11 July 2019 15:00