Anna David giver koncert på Posen den 7. august. Pressefoto

Anna David giver koncert på Posen den 7. august. Pressefoto

Gratis koncerter på Posen skal trække sommerturister til Hillerød

Hillerød Events står bag syv gratis koncerter på Posen i løbet af sommeren

Af
Martin Warming

Hver onsdag fra den 3. juli til og med den 14. august vil der være livemusik på Posen i Hillerød fra klokken 16.

Det er Hillerød Events, der står bag det nye tiltag med eftermiddagskoncerter på Posen hver onsdag, og man kan blandt andre høre Gry, Thomas Evers Poulsen Band, Anna David og Søren Poppe med band i løbet af sommeren.

Allerede fra klokken 15 vil der være mulighed for at købe lidt at spise og drikke, mens ungerne kan lege på legepladsen og de andre aktiviteter, der bliver stillet op til koncerterne, fortæller Carsten Larsen, der er formand for Hillerød Events.

Også Søren Poppe kigger forbi Posen, hvor han spiller med sit band den 17. juli. Pressefoto

Også Søren Poppe kigger forbi Posen, hvor han spiller med sit band den 17. juli. Pressefoto

"Hillerød Events har jo til opgave at sætte gang i nogle aktiviteter, så vores medlemsforeninger kan tjene lidt penge til deres klubkasser. Derfor har vi lavet de her syv koncerter på Posen i løbet af sommeren, som selvfølgelig også helst skal være med til at sætte Hillerød på landkortet," lyder det fra Carsten Larsen, der håber, at koncerterne kan være med til at trække turister fra det nordsjællandske sommerland til Hillerød.

Thomas Evers Poulsen kan også synge. Pressefoto

Thomas Evers Poulsen kan også synge. Pressefoto

"Vi håber da på, at der vil komme mange turister fra hele Nordsjælland, som vil noget andet end at ligge på stranden hele dagen, og hygge sig med lidt god musik på Posen. Måske skal nogle af dem handle lidt før koncerterne, og måske er der nogle af dem, der finder en restaurant i Hillerød efter koncerterne," fortæller Carsten Larsen om tanken bag koncerterne, der selvfølgelig også i høj grad henvender sig til de lokale borgere.

"Jeg ved godt, at det ikke er alle, der har fri på det tidspunkt, men det er jo i skolernes sommerferie, så der er jo helt sikkert mange, der har ferie. Det er første gang, vi arrangerer Musik på Posen, og der findes ikke en opskrift på, hvordan man skal gøre det, men nu prøver vi med klokken 16, og så må vi se, hvordan det går. Det er selvfølgelig vores håb, at det vil blive taget godt imod koncerterne, så det kan blive en tilbagevendende begivenhed," siger Carsten Larsen.

Der er gratis adgang til onsdagskoncerterne på Posen, og det vil være muligt at købe drikkevarer og mad.

Program for Musik på Posen:

3. juli: Gry

10. juli: Thomas Meilstrup med band

17. juli: Søren Poppe med band

24. juli: Elvis - Mike Colin Andersen

31. juli: Thomas Evers Poulsen Band

7. august: Anna David

14. august: Jasmin Gabay

Publiceret 26 June 2019 05:00