Den nye cykelgruppe cykler sin første tur lørdag den 15. juni. Foto: Frederik Tybjerg

Den nye cykelgruppe cykler sin første tur lørdag den 15. juni. Foto: Frederik Tybjerg

Nyt cykelhold for 'mandfolk': "Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier"

Sponz MTB Klub har startet cykelhold for 'mandfolk'

Af
Martin Warming

Hos Sponz MTB Klub mener man, at der skal være plads til alle. Derfor starter den lokale cykelklub nu et hold for 'mandfolk'.

Holdet har fået navnet 'Mandfolk på MTB'.

"Mandfolk på MTB i Hillerød er for mænd, som holder af at spise sig mætte om aftenen og måske fylder lidt ekstra i landskabet. Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier men om hygge, fællesskab og lidt motion. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier," siger Christian Bach, der har været med til at tage initiativ til det nye cykelhold.

Man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod.

"Vi opfordrer også folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende, og der er pauser undervejs," fortæller Christian Bach.

"Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier," siger Christian Bach. Foto: Frederik Tybjerg

Det nye cykelhold kører den første tur lørdag den 15. juni klokken 10.30 fra Frydenborgvej 27L. Efter turen i skoven er der gratis grill pølser og øl/vand til deltagerne.

Fremover kører holdet hver lørdag klokken 10.00, og det er muligt at køre med nogle gange, før du beslutter dig for, om det er noget for dig.

Du er kontakte Christian Bach på telefonnummer 21 91 98 76 eller mandfolk@sponzmtb.dk, hvis du vil høre mere.

Publiceret 05 June 2019 06:00