Wall of Change, graffitivæggen på Hillerød tennisbane, danner rammen om klimafestival, som blandt andre Street-Lab og elever fra Grundtvigs Højskole står for. Arkivfoto: Martin Warming

Wall of Change, graffitivæggen på Hillerød tennisbane, danner rammen om klimafestival, som blandt andre Street-Lab og elever fra Grundtvigs Højskole står for. Arkivfoto: Martin Warming

Klimafestival med march, indlæg, mad og hygge i Hillerød

Unge fra blandt andet Grundtvigs Højskole og Street-Lab inviterer klimafestival med overnatning i telt, musik, indlæg og klimastrejke

Vær med til at fejre de kommende valg i klimaets tegn.

Den 24., 25. og 26. maj afholdes Nordsjællands KlimaFestival i Hillerød. Festivalen kommer primært til at foregå på adressen Milnersvej 35c lige ved Wall Of Change på tennishallen. Det hele indledes fredag 24. maj kl 10, hvor vil der være klimastrejke organiseret af Fridays For Future Hillerød med start på Torvet i Hillerød.

25. maj vil der være Folkets Klimamarch, også med start på Torvet, og efterfulgt af musik, korte klimaindlæg, billig mad og salg af økologiske øl og sodavand ved Wall Of Change.

Overnatning i telte

26. maj vil der være picnic, hygge samt samtaler og debat om miljø og klima. Alt sammen under åben himmel i duften af brænderøg og sommer og med mulighed for overnatning i telt nætterne mellem den 24. og 25. og 25. og 26.

"Denne weekenden i klimaets tegn kommer lige op til to valg, hvor vi skal vælge den retning, vi ønsker, at Danmark og Europa skal bevæge sig i de næste år. Vi håber, at festivalen vil klæde deltagerne på til at sætte krydsene på valgsedlerne med de grønne budskaber i baghovedet, men også bare, at den vil være et hyggeligt og festligt samlingspunkt for folk i alle aldre og fra alle baggrunde med en fælles interesse for vores miljø og klima," skriver Nordsjællands KlimaFestival i en pressemeddelelse.

Festivalen er arrangeret af Street Lab, Grundvigs Højskole, Ungdom NOAH Nordsjælland, Fridays For Future Hillerød, Extinction Rebellion, Adventure Park samt unge fra Frederiksborg- og Birkerød Gymnasium.

Publiceret 17 May 2019 08:00